Naast het beheer van inzamelroutes, biedt WasteXL diverse specifieke modules. Bel of email en vraag naar de mogelijkheden!

Fouten in uw afvalkalender hebben grote gevolgen! Burgers gaan klagen en verliezen vertrouwen in de dienstverlening. De interne planning loopt verkeerd wat onnodige kosten met zich meebrengt. Afval wordt niet opgehaald waardoor volle containers aan de straat blijven staan, met kans op stank en gevaar.

Excel wordt soms ingezet, maar dit is een spreadsheet en niet geschikt om data mee te beheren. Je verliest al snel het overzicht en er is binnen Excel geen ondersteuning in het beheer van routes, adressen en inzamelschema’s.

Maak daarom kennis met het nieuwe product van Fixion: WasteXL Deze moderne software oplossing voor reinigingsdiensten en afvalinzamelaars maakt het beheer van de afvalkalender eenvoudig en overzichtelijk. U kunt onbeperkt routes aanmaken en daarbinnen onbeperkt inzamelschema’s definiëren.

Fixion digitale afvalkalender

Door de visuele items is meteen duidelijk welke fractie het betreft en wanneer deze gepland staat. Speciale dagen worden automatisch gemarkeerd en zijn eenvoudig te verzetten. Ook kan elke route weergegeven worden op een online kaart. De individuele adressen zijn daarbij afzonderlijk te inspecteren. Handig!

Fixion digitale afvalkalender
WasteXL koppeling OPZETZodra u klaar bent met de indeling van uw routes kunt u vanuit WasteXL een export file genereren en digitaal aanleveren bij uw afvalapp leverancier. Doordat de data perfect in orde is gaat het inlezen van dit bestand snel en probleemloos. Fixion heeft een bewezen koppeling met OPZET en voorziet door deze samenwerking al enkele jaren in een foutloze en mooie digitale afvalkalender (app).

Sinds kort is een realtime koppeling naar WasteXL mogelijk. Daarbij worden aanvragen (postcode + huisnummer) vanuit de app rechtstreeks opgevraagd uit WasteXL. Spreek u dit aan? De keuze is aan u! Wij kunnen u adviseren over de voor- en nadelen hiervan.

Bent u verantwoordelijk voor de afvalkalender en de kwaliteit daarvan? Wilt u dat deze foutloos is? Bel dan 040 2900632 voor een afspraak met demo. U kunt dan zelf ervaren hoe mooi en eenvoudig WasteXL werkt en degenen die de de routes indelen en beheren blij maken!