Met de WasteXL module “inzamelroutes” kunt u op eenvoudige en overzichtelijke wijze de gehele inzameling vastleggen. De indeling van een route bestaat uit straten, of slechts een aantal individuele adressen uit een straat. Hierdoor kunt u heel precies, tot op adres niveau, werken.

Gebruikers van WasteXL krijgen per adres automatisch de inzameling in beeld. Dit is handig voor bijvoorbeeld call center medewerkers, die daarmee vragen inzake de inzameling direct kunnen beantwoorden.

Een bijkomend voordeel van het beheren van uw inzamelroutes met WasteXL is dat uw afval-app gevoed kan worden met de data!

Beheer uw afvalkalender met WasteXL

 

Door de visuele items is meteen duidelijk welke fractie het betreft en wanneer deze gepland staat. Speciale dagen worden automatisch gemarkeerd en zijn eenvoudig te verzetten. Ook kan elke route weergegeven worden op een online kaart. De individuele adressen zijn daarbij afzonderlijk te inspecteren. Handig!

WasetXL digitale afvalkalender

 

WasteXL koppeling OPZETZodra u klaar bent met de indeling van uw routes kunt u vanuit WasteXL een export file genereren en digitaal aanleveren bij uw afvalapp leverancier. Doordat de data perfect in orde is gaat het inlezen van dit bestand snel en probleemloos. Fixion heeft een bewezen koppeling met OPZET en voorziet door deze samenwerking al enkele jaren in een foutloze en mooie digitale afvalkalender (app).

Sinds kort is een realtime koppeling naar WasteXL mogelijk. Daarbij worden aanvragen (postcode + huisnummer) vanuit de app rechtstreeks opgevraagd uit WasteXL. Spreek u dit aan? De keuze is aan u! Wij kunnen u adviseren over de voor- en nadelen hiervan.

Bent u verantwoordelijk voor de afvalkalender en de kwaliteit daarvan? Wilt u dat deze foutloos is? Bel dan 040 2900632 voor een afspraak met demo. U kunt dan zelf ervaren hoe mooi en eenvoudig WasteXL werkt en degenen die de de routes indelen en beheren blij maken!