Het hoofdscherm van WasteXL is gericht op mensen die de gehele dag intensief met de applicatie werken. Alle relevante gegevens en processen zijn vanuit dit scherm beschikbaar. Per onderdeel is instelbaar wie daartoe toegang heeft. Gebruikers waarderen de eenvoud, snelheid en compleetheid van WasteXL. Tijdens een demo kunt u dit zelf ervaren!

Via het menu zijn de overige mogelijkheden binnen WasteXL bereikbaar, bijvoorbeeld:  grafieken, exports naar Excel, beheer van routes en inzamelschema’s, afvalkalender, management informatie, standaard instellingen, gebruikersbeheer etc.

WasteXL is 100 procent webbased

Burger centraal

Stroomlijn digitale processen en zet de burger centraal. Dit betekent 24*7 bereikbaarheid. Voorbeelden zijn het maken van een grofafval afspraak, een melding openbare ruimte doorgeven of het aanvragen van een milieupas. Fixion integreert oplossingen in uw website. Deze burger interfaces zijn zowel op smartphone, via tablet (iPad) en pc toegankelijk. Samen met u bepalen we de gewenste functionaliteit en look-and-feel, zodat de burger optimaal bediend wordt!