Werkscherm

Het unieke werkscherm van WasteXL is speciaal ontwikkeld voor snel en intensief gebruik, en biedt een totaaloverzicht per adres. De verschillende onderdelen (modules) van WasteXL zijn elk ondergebracht op een eigen tabblad. Op een tabblad kunt u acties uitvoeren, zoals het muteren van containers, het aanmaken van een pasje of het maken van een grofafval afspraak.

wastexl_kaartHandig is de standaard ingebouwde kaart, met koppeling naar Google maps en het Kadaster.

wastexl_adres_zoekenVanuit een intelligent zoekveld is een adres op verschillende manieren te vinden, zoals op postcode, straatnaam of straatnaamdeel.

wastexl_adres_navigatieMet de navigatie knoppen onder het adres kunt u “door de straat wandelen”, dat wil zeggen naar het volgende-, vorige-, eerste- of laatste adres in de straat gaan. In een lijstje worden de laatste 3 gebruikte adressen bijgehouden, zodat u nog nog snel even terug kunt, bijvoorbeeld om iets af te maken of omdat de bewoner nogmaals belt.

Via het pull-down menu zijn de overige WasteXL onderdelen bereikbaar, zoals gebruikersbeheer, exporteren, instellingen en management informatie.
WasteXL Fast Screen (FS)

Toegangscontrole / authorisatie

De toegang tot elk onderdeel van WasteXL is per gebruiker instelbaar. Deze fijnmazigheid biedt handige mogelijkheden. Zo kan men bijvoorbeeld een externe organisatie de mogelijkheid geven de grofafval lijsten af te drukken of te exporteren naar Excel, terwijl deze voor de overige onderdelen van WasteXL uitgesloten is.

WasteXL_toegangscontrole

Automatische audit log

WasteXL registreert automatisch wie bepaalde gegevens heeft ingevoerd of gewijzigd én wanneer dit plaatsvond. Door middel van een knop is de weergave van deze details aan- en uit te zetten.

Voor containers, pasjes, meldingen enzovoort is deze optie standaard aanwezig in WasteXL.

WasteXL_details