Fast Screen (FS)

Het unieke Fast Screen (FS) van WasteXL is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik, dus voor mensen die de gehele dag met de applicatie werken. Alle processen zijn vanuit dit scherm bereikbaar, en men verkrijgt direct een totaalbeeld per adres. Gebruikers waarderen de eenvoud, snelheid en compleetheid van het FS. Tijdens een demo kunt u dit zelf ervaren!

Via het menu zijn de overige mogelijkheden binnen WasteXL bereikbaar, bijvoorbeeld:  grafieken, exports naar Excel, beheer van routes en inzamelschema’s, afvalkalender, management informatie, standaard instellingen, gebruikersbeheer etc.

Toegangscontrole / authorisatie

De toegang tot elk onderdeel van WasteXL is per gebruiker instelbaar. Deze fijnmazigheid biedt handige mogelijkheden. Zo kan men bijvoorbeeld een externe organisatie de mogelijkheid geven de grofafval lijsten af te drukken of te exporteren naar Excel, terwijl deze voor de overige onderdelen van WasteXL uitgesloten is.

WasteXL is 100 procent webbased

Burger centraal

Stroomlijn digitale processen en zet de burger centraal. Dit betekent 24*7 bereikbaarheid. Voorbeelden zijn het maken van een grofafval afspraak, een melding openbare ruimte doorgeven of het aanvragen van een milieupas. Fixion integreert oplossingen in uw website. Deze burger interfaces zijn zowel op smartphone, via tablet (iPad) en pc toegankelijk. Samen met u bepalen we de gewenste functionaliteit en look-and-feel, zodat de burger optimaal bediend wordt!