Module Routebeheer & digitale afvalkalender

Deze module is inbegrepen in WasteXL, en dus automatisch voor u beschikbaar!

Met de WasteXL module “Routebeheer en digitale afvalkalender” beheert u op eenvoudige en overzichtelijke wijze al uw inzamelroutes. De indeling van een route bestaat uit gehele straten, of een aantal adressen uit een straat. Hierdoor kunt u heel precies, tot op adres niveau, routes indelen.

De voordelen van de WasteXL module Routebeheer & digitale afvalkalender:

  • De afvalkalender is binnen WasteXL, per adres, direct zichtbaar op het scherm. Ideaal voor uw klantenservice, bijvoorbeeld bij vragen over de inzameling.
  • Uw afval app/digitale afvalkalender vult u met de in WasteXL aanwezige data; er is geen Excel of andere aanlevermethode meer nodig.
  • Al uw routes staan in één centraal en overzichtelijk systeem, dit voorkomt fouten in uw digitale afvalkalender.
  • Via de module “Grofafval/inzameling op afroep” ook voor uw grofafval inzameling, met instelbaar quotum.

wastexl_routebeheer_en_digitale_afvalkalender

Routes op kaart

U kunt elke route weergegeven op een digitale kaart. De individuele adressen zijn daarbij afzonderlijk te inspecteren.

WasetXL digitale afvalkalender

Excel verleden tijd

Door WasteXL te gebruiken voor het beheer van uw routes en digitale afvalkalender, is het gebruik van Excel voor de digitale kalender verleden tijd. Zeker als u meerdere routes hebt, met meerdere fracties, wordt Excel al snel onoverzichtelijk. Hierdoor ontstaan fouten, die vaak pas opgemerkt worden zodra een burger de afval app gebruikt. WasteXL helpt deze fouten te voorkomen.

Afval app voorbeeld

In samenwerking met de firma OPZET hebben we de gemeente Súdwest Fryslân voorzien van een foutloze digitale afvalkalender, gevoed vanuit WasteXL.