Software voor gemeenten en huishoudelijk afval inzamelaars

Wij ontwikkelen software voor organisaties die zich bezig houden met het inzamelen van huishoudelijk afval. Dit doen we met de meest moderne internet technologie, zodat onze klanten koplopers blijven met hun automatisering. Onze software is compleet, snel en eenvoudig te bedienen. Bij ons geen lang en duur implementatietraject, maar korte lijnen en een praktische aanpak. We besteden veel tijd aan innovatie en onderzoek, en dit is terug te vinden in de kwaliteit en toekomstgerichtheid van onze software.

Stephan van Hoof Fixionir. Stephan van Hoof is eigenaar en directeur van Fixion. Na zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven (1997) heeft hij zich als software ingenieur gericht op het bouwen van oplossingen voor gemeenten en huishoudelijk afval inzamelaars.

Stephan is expert in internet technologie, databases en server side Java. Binnen Fixion is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en promotie van het software pakket WasteXL, met toepassing binnen de milieu- en afvalbranche.

Stephan van Hoof – linkedin

Pieter van HoofAls strategisch adviseur levert Pieter van Hoof een bijdrage aan de groei van Fixion. Zijn klantgerichtheid, commerciële visie en focus op innovatie vormen daarbij de belangrijkste speerpunten.

Pieter is een ervaren manager binnen de high-tech. Vanuit Rotterdam geeft hij leiding aan een team professionals en bestuurt hij het bedrijf Sound of Data. De gebruikte cloud technologie is -net zoals bij Fixion- AWS.

De stip op de horizon. Zorg dat deze duidelijk is, intern en bij klanten“.

Brendanir. Brendan Rousseau assisteert in software ontwikkeling en vormt een technische back-up. Als hoofd ontwikkeling binnen Tom Tom werkt hij dagelijks in de meest innovatieve en complexe omgevingen.

WasteXL is mede door de inbreng van Brendan gebouwd op een stevig en schaalbaar fundament, gebruik makend van de beste open-source componenten. Het resultaat is een uiterst moderne cloud oplossing voor huishoudelijk afval inzamelaars.

Door het toepassen van de clean-code strategie is WasteXL prima onderhoudbaar, en zijn uitbreidingen of optimalisaties eenvoudig door te voeren. Klanten zijn hiermee verzekerd van een toekomst: de software groeit met hen mee.

Toekomst

pand FixionEnerzijds door onze bestaande klanten te blijven voorzien van de juiste service en oplossingen, en anderzijds door nieuwe relaties op te bouwen, verwachten wij de komende jaren een gezonde groei te realiseren.

Om Fixion een duidelijke identiteit te geven en medewerkers juist te kunnen faciliteren is in 2005 besloten tot het aankopen van een modern pand op het Science Park Eindhoven (industrieterrein Ekkersrijt te Son).

NVRD

nvrdSinds de oprichting is Fixion lid van de NVRD. De NVRD verenigt Nederlandse gemeenten verantwoordelijk voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en hun afval- en reinigingsbedrijven.

Amazon Web Services (AWS)

Powered by AWS Cloud ComputingFixion gebruikt Amazon Web Services (AWS) als cloud provider.