Sinds 2015 levert Fixion het in-huis ontwikkelde containermanagementsysteem (CMS) WasteXL aan gemeenten en huishoudelijk afval inzamelaars.

Stephan van Hoof Fixionir. Stephan van Hoof (LinkedIn) is eigenaar van Fixion, dat al ruim 20 jaar bestaat. Na zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven (1997) is hij gestart als ondernemer in de ICT. Stephan is zowel technisch als commercieel actief binnen Fixion.

Pieter van HoofAls strategisch adviseur levert Pieter van Hoof een bijdrage aan de groei van Fixion. Zijn klantgerichtheid, commerciële visie en focus op innovatie vormen daarbij de belangrijkste speerpunten.

Brendanir. Brendan Rousseau assisteert in software ontwikkeling en geeft technische back-up. Als hoofd ontwikkeling binnen Tom Tom werkt hij dagelijks in de meest innovatieve en complexe omgevingen.

NVRD

nvrdSinds de oprichting is Fixion lid van de NVRD. De NVRD verenigt Nederlandse gemeenten verantwoordelijk voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en hun afval- en reinigingsbedrijven.

Amazon Web Services (AWS)

Powered by AWS Cloud ComputingFixion gebruikt Amazon Web Services (AWS) als cloud provider.

Kantoor Fixion

Vanuit onze locatie op het Science Park Eindhoven verwachten we de komende jaren een gezonde groei te realiseren.

pand Fixion