Al ruim 20 jaar levert Fixion software aan gemeenten en huishoudelijk afvalinzamelaars

Stephan van Hoof Fixionir. Stephan van Hoof is eigenaar van Fixion, dat al ruim 20 jaar bestaat. Na zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven (1997) is hij gestart als ondernemer. Stephan is zowel technisch als commercieel actief binnen Fixion.

Pieter van HoofPieter van Hoof is ervaren in het managen en laten groeien van SaaS bedrijven. Binnen Fixion is Pieter gericht op de promotie en verkoop van WasteXL, en verdere uitbouw van Fixion. Zijn klantgerichtheid, commerciële visie en ervaring vormen daarbij bij de belangrijkste speerpunten.

Brendanir. Brendan Rousseau weet alles van de cloud omgeving (AWS) waar WasteXL draait. Klanten zijn daardoor verzekerd van 24*7 beschikbaarheid van de applicatie. Daarnaast ontwikkelt Brendan software modules en interfaces. Als hoofd ontwikkeling binnen TT werkt hij dagelijks in de meest innovatieve en complexe omgevingen.

Gevic Fixionir. Gevik Babakhani is een ervaren software ontwikkelaar, en expert op de PostgreSQL database.  Naast het bouwen van WasteXL modules en koppelingen verzorgt hij -bij nieuwe klanten-  data migraties van verouderde/legacy systemen naar WasteXL.

developer

Vacature

Gepassioneerde Full Stack Java Developer (medior/senior)

Kantoor Fixion

Vanuit ons pand op het Science Park Eindhoven verwachten we de komende jaren een gezonde groei te realiseren.

pand Fixion

NVRD

nvrdSinds de oprichting is Fixion lid van de NVRD. De NVRD verenigt Nederlandse gemeenten verantwoordelijk voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en hun afval- en reinigingsbedrijven.

Amazon Web Services (AWS)

Powered by AWS Cloud ComputingFixion gebruikt Amazon Web Services (AWS) als cloud provider.