wasteXL software by Fixion

Maak dan kennis met WasteXL, de moderne software oplossing voor gemeenten, reinigingsdiensten en afvalinzamelaars! Onze jarenlange ervaring met gebruikers, processen en gegevens binnen de afvalinzameling en het beheer van de openbare ruimte is ondergebracht in een software oplossing die werkt zoals u het wenst: betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk.

De software is modulair van opzet: u koopt uitsluitend wat u nodig heeft en later is uitbreiden altijd mogelijk. De modules waaruit u kunt kiezen zijn elk specifiek gericht op één proces binnen de afvalinzameling of beheer van de openbare ruimte. Denk daarbij aan het eenvoudig opmaken van uw inzamelroutes met een doorkoppeling naar de digitale afvalkalender, milieupassen, whitelisten (ondergrondse containers), inzamelmiddelenbeheer, milieustraat toegang en -bezoekersregistratie, meldingen openbare ruimte enz.

Voor bestaande Prevent gebruikers is de overgang naar WasteXL een upgrade. Hierbij wordt een migratie traject geboden, zodanig dat bestaande processen niet in gevaar komen.
WasteXL is volledig responsive webbased, werkt op elke pc, tablet (iPad) en smartphone!
WasteXL is gekoppeld aan de landelijke BAG via de module smartBAG. Hierdoor werkt u met authentieke adressen, welke volledig automatisch bijgewerkt worden. Ook bij een groot aantal aansluitingen blijft de software snel en stabiel, dus voor zowel een klein- als groot verzorgingsgebied (bijvoorbeeld 250.000 aansluitingen) is WasteXL prima inzetbaar.