Wij bouwen software voor organisaties die zich bezig houden met het inzamelen van huishoudelijk afval. Dit doen we met de meest moderne internet technologie, zodat onze klanten koplopers blijven met hun automatisering. Onze software is compleet, snel en eenvoudig te bedienen. Bij ons geen lang en duur implementatietraject, maar korte lijnen en een praktische aanpak. We besteden veel tijd aan innovatie en onderzoek, en dit is terug te vinden in de kwaliteit en toekomstbestendigheid van onze software.

Er is altijd tijd voor een kop koffie en we komen graag naar u toe om kennis te maken.

Historie

Stephan van Hoof

Fixion Software Solutions B.V. bestaat sinds 1991 en levert in-house ontwikkelde software applicaties aan diverse gemeenten en bedrijven in de milieu- en afvalbranche binnen Nederland. Fixion is sinds de oprichting winstgevend en financieel gezond.

Stephan van Hoof is eigenaar en directeur van Fixion. Na zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven (1997) heeft hij zich als software ingenieur gericht op het bouwen van oplossingen voor gemeenten en huishoudelijk-afvalinzamelaars. Stephan is expert in internet technologie, de Oracle en PostgreSQL databases en server side Java. Binnen Fixion is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en promotie van de software pakketten Prevent en WasteXL, met toepassing binnen de milieu- en afvalbranche.

Stephan van Hoof – linkedin

Toekomst

pand FixionEnerzijds door onze bestaande klanten te blijven voorzien van de juiste service en oplossingen, en anderzijds door nieuwe relaties op te bouwen, verwachten wij de komende jaren een gezonde groei te realiseren.

Om Fixion een duidelijke identiteit te geven en medewerkers juist te kunnen faciliteren is in 2005 besloten tot het aankopen van een modern pand op het Science Park Eindhoven (industrieterrein Ekkersrijt te Son).

Amazon Web Services (AWS)

Powered by AWS Cloud ComputingFixion gebruikt Amazon Web Services (AWS) als cloud provider.

NVRD

nvrdSinds de oprichting is Fixion lid van de NVRD. De NVRD verenigt Nederlandse gemeenten verantwoordelijk voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en hun afval- en reinigingsbedrijven.