Wij bouwen software voor organisaties die zich bezig houden met het inzamelen van huishoudelijk afval. Dit doen we met de meest moderne technologie, zodat onze klanten koplopers blijven met hun automatisering. Bij ons geen stropdassen, maar opgerolde mouwen. We zijn gek op techniek en krijgen een kick van het bouwen van gelikte en snelle software. De dag begint altijd met een kop vers gemalen koffie, de olie voor de machine.

Bij ons geen mooie praatjes, maar een eerlijk advies over de voor- en nadelen van bepaalde keuzes. En, om teleurstellingen te voorkomen: als we ergens niet achter staan, dan beginnen we er niet aan. We verrassen u liever achteraf.

We hebben altijd tijd voor praatje en komen graag naar u toe om kennis te maken. Wacht niet langer en bel of email voor een afspraak!

Historie

Stephan van Hoof

 

Fixion Software Solutions B.V. bestaat sinds 1991 en levert in-house ontwikkelde software applicaties aan diverse gemeenten en bedrijven in de milieu- en afvalbranche binnen Nederland. Fixion is sinds de oprichting winstgevend en financieel gezond.

Stephan van Hoof is directeur van Fixion. Na zijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven (1997) heeft hij zich als software engineer verder ontwikkeld met databases (Oracle en PostgreSQL), Java ontwikkeling en Internet technologie als zijn specialisaties. Binnen Fixion is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en promotie van de software pakketten Prevent en WasteXL, met toepassing binnen de milieu- en afvalbranche.

Stephan van Hoof – LinkedIn

 

Toekomst

pand FixionEnerzijds door onze bestaande klanten te blijven voorzien van de juiste service en oplossingen, en anderzijds door nieuwe relaties op te bouwen, verwachten wij de komende jaren een gezonde groei te realiseren.

Om Fixion een duidelijke identiteit te geven en medewerkers juist te kunnen faciliteren is in 2005 besloten tot het aankopen en bouwen van een modern pand op het Science Park Eindhoven (industrieterrein Ekkersrijt te Son).

NVRD

nvrdSinds de oprichting is Fixion lid van de NVRD. De NVRD verenigt Nederlandse gemeenten verantwoordelijk voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte en hun afval- en reinigingsbedrijven.